mandag den 5. januar 2015

hverdags makeup

Så er ferien for de fleste slut, og det er tid til at komme tilbage i de faste rammer. Derfor skal jeg tilbage i skole igen, og skal derfor tilbage i min daglige rutine. Jeg er ikke noget morgenmenneske, og jeg ligger typisk i min seng alt for længe. Derfor har jeg ikke super meget tid. Men jeg tilhører den enorme gruppe af piger der ikke går ud af døren uden makeuppen. Det behøver ikke at være det helt store, men jeg forlader aldrig hjemmet uden en smule i ansigtet. Ovenover ser i det makeup jeg typisk bruger i hverdagen.
Til mine vipper bruger jeg Max Factors "False Lash Effect" mascara, virkelig et hit hos mig. Derudover bruger jeg to produkter fra Gosh til mine bryn, nemlig deres "Eyebrow Kit" samt "Defining Brow Gel". Sidste nævnte bruger jeg primært for at gøre dem mørke, og førstenævnte for at de ser mere fyldige ud.
I hele ansigtet bruger jeg min "Tinted Day Cream" fra Nilens Jord. Den er virkelig en lifesaver i min hverdag, da den er farvet, og derfor giver lidt glød til ansigtet. Udover denne bruger jeg også min "Duo Concealer" fra Nilens Jord. Den fik jeg i julegave, og jeg knuselsker den. Den er fantastisk! Jeg bruger den bl.a. under øjnene for at få dem til at lyse til op.
Har i et yndlings makeup produkt i bare ikke kan leve uden? Skriv det gerne i kommentaren :) Hav en god dag!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar