mandag den 7. oktober 2013

... var der rave på IBC. Det var bare super fint, der var UV og det hel'! (Synger jeg med Katy Perry's stemme i hovedet, hihi) Men altså, der var rave party på IBC i fredags, og det var fedt. Jeg havde lavet mig en (meget grim) neon farvet top, som (meget passende til temaet) lyste op i uv lysene. Havde købt uv maling sammen med nogle andre tøser, fundet knæklysende frem og så var det ellers bare tip top nice!
Er der nogle af jer der har været til rave party før?
Håber det går godt hos jer alle! Det gør det her hos mig, jeg ser stærkt frem mod fredagen som byder på den længe ventede efterårsferie! Men denne uge går med opgave skrivning om EU, lækkert (eller ikke)? Synes faktisk at der stadig er lidt af det gode vejr tilbage her i Danmark. Gik mig en tur i aftensolen for et par timer siden, og det var faktisk rigtig lækkert! Og så gjorde den nye single fra min kære Bieber jo turen en smule bedre, haha. Tror vidst ikke jeg kan lyve mig fra det, jeg har bieber-fever! Så bliver altså nød til at sige det her: gå ind og køb #heartbreaker på iTunes - du vil virkelig ikke fortryde det! Det er en ultra lækker sang hvor hans følelser omkring bruddet med Selena Gomez virkelig kommer frem! Jeg lover dig; du vil IKKE fortryde det ;-)
Knus, E

... was there rave party at my school. And it was great! Is there anyone out there that has been to one of those parties? 
I hope you are all good! I can't wait until friday when the vacations starts, but until that i have to learn about the EU all week! Zzzzz ;-)
I'm sorry but i have to say this: go buy Justin Biebers new single #heartbreaker on iTunes - you will totally not regret it!
Hugs

2 kommentarer:

 1. Fin blog :))
  http://jannijanainakristensen.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Janni! Det også en fin blog du har dig ;-)

   Slet