mandag den 23. februar 2015

OSCAR 2015 - BEST AND WORST DRESSED

Sidste år lavede jeg dette indlæg med de bedste og værste klæde til Oscar showet 2014. I nat løb det 87ende Oscar show af stablen, og igen i år har jeg samlet min yndlings og mindre yndlings kjoler.
Ved sidste års røde løber blev jeg pænt skuffet, og jeg havde svært ved at finde mine yndlings. I år er det dog intet problem, jeg er ellevild! Dog synes jeg mange af de store stjerner manglede, bl.a. Angelina Jolie, Kate Hudson og Emma Watson - alle tre af mine favoritter fra sidste år.
Kjolerne på den røde løber i år minder meget om hinanden - de fremhæver stjernes figurer fantastisk.  Se bare Reese Witherspoon i hendes smukke kjole fra Tom Ford, sikke en figur! Er også vild med Jennifer Hudson's gule kjole, den står super godt til hendes brune hud. Gwyneth Paltrow's lyserøde kjole, fremhæver også hendes figur elegant. Og blomsten på skulderen minder mig om Sarah Jessica Parker i Sex and the City. Rosamund Pike's røde sag står rigtig godt til hendes hud. Og så tilføjer slidsen lige det ekstra til den.
Zoe Saldana bærer sin kjole fra Versace utrolig godt. Jeg er vild med nude til brun hud! Elie Saab er snart ved at være en af mine yndlings designere når vi snakke røde løbere. Emma Stone ser brand godt ud i hendes kjole, og jeg er vild med hendes styling! Sidste år var jeg ret skeptisk omkring Anna Kendrik's Oscar kjole, og havde hende af den årsag blandt de værst klædte. Men i år er jeg vild med hendes look.
Jeg har haft utrolig svært ved at opstøve de værst klæde ved dette års show. Chloe Grace Moretz's kjole er jeg virkelig ikke vild med, den gør ikke noget særlig godt for hende, og så minder stoffet mig lidt om et gardin. Er heller ikke særlig vild med Jessica Chastain's kjole og heller ikke Laura Dern's. Den bliver lidt for "tung" efter min smag.
Der er utrolig mange der er hypet omkring Marion Cotillard's kjole, men jeg er altså ikke særlig vild med kjole, som btw. er fra Dior. Er heller ikke særlig vild med Lorelei Linklater's og Keira Knightley's kjoler. Sidste nævnte gør særligt ikke noget godt for hendes mave. Til sidst er der Blanca Blanco, som i den grad ikke er kommet i en blanco kjole ;-) Er ikke særlig vild med alle frynserne og mønsteret.

Så i Oscar uddelingen i nat? Har i en anden favorit fra den røde løber? Kommenter gerne med jeres favorit kjole! :-)

10 kommentarer:

 1. Jeg var helt vild med Dakota Johnson's røde kjole! Men kan godt forstå du er vild med Resse Witherspoon's kjole, for den er godt nok flot :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Den var også rigtig flot! Synes dog stylingen overordnet var lidt kedelig :)

   Slet
 2. Reese Witherspoon's kjole var uden tvivl den smukkeste i min mening!!! (:

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig også smuk. Og hun bærer den perfekt! :)

   Slet
 3. Marion Cotillard's kjole synes jeg ikke at den er så slemt. Den eneste gode ved det, er at den skiller sig utroligt meget ud i forhold til de mange festlige gallakjoler og derfor tror jeg, at den får mange plusser der. :-)

  benyasuwan.bloggerspoint.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes bestemt heller ikke den er særlig slem. Men i det hele taget var det svært at finde kjoler jeg ikke brød mig om :)

   Slet
 4. Er helt forelsket Zoe Saldana's kjole! Så smuk :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 5. Elskede America Ferreras look, og Zoe Saldana ser altid fantastisk ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Kunne egentlig godt lide America Ferreras kjole, men var ikke helt fan af det gennemsigtige der var omkring brystet ;)

   Slet