tirsdag den 1. marts 2016

OSCAR 2016 - BEST AND WORST DRESSED

Natten til igår løb Oscar uddelingen af stablen igen. Jeg sad med en eksamensopgave, men det holdte mig ikke fra at se showet - skulle se om Leo endelig vandt sin Oscar, haha ;) Det var første gang jeg så det gennem TV2, hvilket jeg nok ikke kommer til at gøre igen, for hold da op hvor ser man bare lidt fra den røde løber. 
Jeg synes der var rigtig mange flotte kjoler på den røde løber i år, men de tre overstående er uden tvivl mine favoritter. Den røde sag Zuri Hall havde på, sad som malet på, og jeg er vild med den simple styling. Maria Menounos skuffer mig aldrig, jeg har stadig ikke glemt hendes look fra forrige år - hun er simpelthen så smuk! Chrissy Teigens så virkelig smuk ud i hendes røde/nude blondekjole, og den sad så flot på hendes gravide mave.
Derudover var jeg også vild med Jennifer Garners kjole fra Versace, Margot Robbie i hendes gyldne sag samt Oscar-vindende Brie Larson i hendes fine og luftige kjole fra Gucci.
Ligesom der var mange flotte kjoler, var der også mange mindre heldige kjoler. Jeg var specielt ikke vild med Kerry Washington i hendes læder-lignende-black-and-white kjole. Det var dog uden tvivl Heidi Klum der løb med statuetten for den grimmeste kjole, i hvert fald efter min smag. Kommer til at tænke på candyfloss? Og så var jeg heller ikke specielt vild med Kate Winslets kjole (chok, I know), men det er nok primært materialet jeg ikke helt forstår.
Jeg var samtidig heller ikke særlig vild med Cate Blanchetts blomster dekorerede sag, Charlotte Ramplings kjole eller Amy Poehiers.... tjaa, kjole hvis man kan kalde den det ;)

Så i showet? Hvis i gjorde, hvem var så jeres favorit på den røde løber?

5 kommentarer:

 1. Jeg så desværre ikke, men jeg er godt nok vild med den aller første kjole :)

  www.louisefrolich.dk

  SvarSlet
 2. Det er et super lækkert outfit :)

  Thea
  http://www.jhao.dk

  SvarSlet
 3. Jennifer Garner havde den bedste kjole.

  fairyin.dk

  SvarSlet