fredag den 22. november 2013

Havde helt glemt at jeg havde taget disse billed af et outfit. Jeg tror det er fra torsdag i sidste uge, men er ikke helt sikkert. Jeg synes faktisk selv at det var ret så fint, desværre kan man bare ikke rigtig se den lyserøde farve skjorten har. Det er faktisk en rigtig gammel sag fra HM som jeg dengang købte til bare 20 kroner! Min nederdel er den jeg selv har syet, og den bliver virkelig brugt rigtig flittigt. Tror jeg vil begynde at sy noget mere af mit eget tøj, på den måde kan man jo få det lige som man vil have det.

I denne uge har vi haft erhvervsøkonomiske område, så vi skulle udarbejde en forretningsplan for et produkt eller serviceydelse inden for oplevelsesøkonomi. Meget spændende, men hold op hvor har vi været useriøse! Tror aldrig jeg har grint så meget som vi har i vores gruppe. Vi har haft en totalt hyggelig uge, og vores fantasi er virkelig kommet frem! Haha.
Emma

// I had almost forgot abot these pictures. I believe they are from last week but i'm really not sure. I think that it was a pretty sweet outfit. The shirt is actually babypink but you can't really tell from the pictures, and it is from HM but it's very old! I think i will starting on making my own clothes just like this skirt. I love it so much!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar