tirsdag den 29. december 2015

ÅRET DER GIK // MEST LÆST I 2015

Året er ved at nå sin ende, og jeg vil som jeg plejer, lave et lille tilbageblik på året der er gået. Jeg har derfor kigget årets indlæg igennem, og har fundet de mest læste indlæg fra 2015 :)

Særligt i begyndelsen af året, var disse fede støvler at finde på diverse modeblogs både de danske, men i den grad også de udenlandske. Jeg tippede tilbage i april om Asos' lækre look a likes, som kostede en del mindre end de originale Toga Pulla ;) Læs eller genlæs indlægget HER

I februar løb det 87. Oscar show af stablen, og jeg samlede igen mine favoritter (og dem jeg ikke var fan af) fra den røde løber. Jeg ser allerede frem til det 88. show som løber af stablen d. 28 februar 2016. I år var jeg særligt vild med Reese Witherspoons, Zoe Saldanas og Emma Stones looks.  Læs eller genlæs indlægget HER.

Jeg viste i november måned mine nye støvler frem, og dette indlæg blev både læst og kommenteret langt mere end forventet. Læs eller genlæs indlægget HER


Som studerende har jeg ikke råd til at købe nye items hver sæson, i hvert fald ikke i den mængde jeg ville ønske jeg kunne ;) I september viste jeg et indlæg frem med et outfit som jeg bestemt ikke ville have noget imod at iføre mig. Der blev kun til i mine drømme, desværre. Læs eller genlæs indlægget HER.

Tilbage i slutningen af april tippede jeg også om items min garderobe gerne måtte indebærer. Dette indlæg blev det næstmest læste indlæg i bloggens historie. Læs eller genlæs indlægget HER.


2015 har ikke været et år fyldt med outfits, hvilket jeg håber kan ændres i 2016. Jeg har dog samlet de 3 mest læste outfit-posts. Læs eller genlæs dem HER (februar), HER (juni) og HER (november)

2 kommentarer:

  1. Det har været spændende at følge med dig, glæder mig til endnu mere i 2016!

    God aften!
    www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
    Svar
    1. Dejligt at høre Kathrine! God dag til dig :)

      Slet