søndag den 3. marts 2013

New in // a million hangers + string bag

Mange af jer kender sikkert den berømte renseribøjle som rigtig mange efterhånden har. Jeg har længe gået og overvejet at købe dem, men så kom de i Søsterne Grene til 1,68 kr. pr. stk. Og så slog jeg til! Jeg fik min mor til at købe 30 styks, og nu kan jeg bare ikke vente med at komme hjem og hænge dem op! De er så enkle og stilrene og synes det passer så godt med alt slags tøj! Der ud over fik jeg også dette net af min mor, det er også købt i Søsterne Grene til en 10'er eller lignende. Synes det er vildt fedt, og guldsmeden er bare super speciel.

Vi skrives - E!

English translation: I've finally bought the famous dry cleaner hanger. I'm so exited to get home and hang my clothes on them! I also got this string bag from my mom. I think the dragonfly is so pretty and speciel. Can't wait to use it.

3 kommentarer:

 1. Fin blog du har! Og jeg er super glad for at du er blevet fast læser på mig og min venindes blog, det betyder rigtig meget! :-)

  SvarSlet
 2. Uuuh et kup! elsker også de bøjler - tror du stadig de har dem? Må ned og kigge i søstrene grene :)

  http://luisarolander.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Tusind tak Josephine!

  Luisa: Ja synes også det var et kup, selvom det kun var et par ører til forskel sparede jeg alligevel næsten 20 kr. fordi jeg købte så mange. Ved ikke om de har dem endnu, men der var rigtig mange tilbage da mine blev købt :)

  SvarSlet