onsdag den 20. marts 2013

What i bought in Paris.


Som lovet kommer her mine indkøb fra Paris. Jeg blev ret skuffet da vi shoppede i Paris, synes ikke det havde noget særligt som vi ikke har i Danmark og så synes jeg bare ikke det var særlig billigt. Men, men, men. Selvfølgelig købte jeg da noget, og her er det!
1: Mit mål var at finde en forårs/sommerjakke og det fandt jeg i Zara til ca. 600 kr. Den er i et vildt lækker materiale og jeg glæder mig til det bliver varmt nok til at bruge den! Har desværre ikke kunne finde den på nettet, og ved heller ikke om de har den her i Danmark.
2: En lille parfume og en lækker læbepomade fra Yves Rocher. Super lækkert mærke som varmt kan anbefales! Synes det er fedt at vide at der er blevet brugt rigtigt kokos istedet for et eller andet falsk halløj. Parfumen dufter så dejligt sommerlig af blomster og er ked af jeg kun købte den lille flaske. Læbepomaden gav jeg ca. 10 kr for og parfumen kostede ca. 80 kr.
3: Øreringe fra en eller anden smykke butik i et indkøbscenter ved den nye/danske triumfbue. Det kostede lige knap 30 kr.
4: Da vi var på Champs Élysées var vi inde i H&M og jeg var nød til at købe et eller andet bare for at få deres pose. Så det gjorde jeg, 2 stk. glimmer-lige neglelakker til ca. 20 kr. stykket.
5: Mit første køb i Paris var disse sneakers fra New Balance. De var sat über meget ned og kunne slet ikke lade være med at købe dem. De har en rigtig lækker lilla farve og der stod bare "Emma Kirstine" skrevet på dem. Fik dem til 225 kr. Totalt nedern at de ikke havde flere par!
Vi skrives, Emma.

English translation: As promised i will now show you guys what i bought in Paris last week.  I was pretty disappointed because i didn't think they had a lot of different stuff from what we have here in Denmark. But, but, but. Of cause i bought something and here is what i bought!
1: My goal was to find a perfect spring/summerjacket and i found it in Zara to around 600 kr. The material is so lovely and i can't wait till it gets warmer, so i can start using it. I can't find it on Zara's online store and i don't know if they got it here in Denmark.
2: A little perfume and a lip balm from Yves Rocher. Such a great brand! The lip balm is with coconut and the perfume smells like summer and flowers. The lip balm i got for around 10 kr. and the perfume i got for around 80 kr.
3: Earrings from a little store in a mall near the new/danish triumphal arch. I got them for around 30 kr.
4: When we was shopping at Champs Élysées we went into a H&M and i needed to buy something to get their shoppingbag. So i found these 2 nail polish with glitter for around 20 kr. each.
5: My first thing i bought in Paris was these sneakers from New Balance. They were totally on sale and therefore i coulnd't leave them. They have a nice purple color and my name was just written all over them. I got them for 225 kr. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar