mandag den 3. marts 2014

Oscar night 2014 - the best and the worst

I nat dansk tid var der som bekendt det årlige Oscar show. Som altid er dagene efter dette fyldt med billeder fra den røde løber – det bedste, og værste.
Jeg var ikke en af dem som blev oppe hele natten for at se det, men fik set lidt af den røde løber. Og jeg må godt nok sige at jeg var en smule skuffet. Sidste år havde jeg svært ved at finde de værste kjoler, men da jeg skulle finde billeder til dette indlæg, med kjoler fra i år, havde jeg faktisk lidt for mange af de værste. Jeg vil helt klart sige at den røde løber i år var ret skuffende, der var ikke særlig mange der fik mig til at sige wow.
På trods af dette har jeg dog formået at finde min 6 bedste og værste outfits fra i går.

På listen over de bedst klædte ligger Sandra Bullock med hendes virkelig fine marineblå kjole fra Alexander McQueen – hele hendes styling klæder hende, og hun ser så elegant ud!
Det næste billede er med Kate Hudson og hendes fine sølvfarvede kjole fra Versace – sølv og blond kører bare. Og så er kjolen draperinger bare så flatterende, hold op en figur hun får!
Der måtte altså også snige sig et par ind på listen, for Brad Pitt og Angelina Jolie ser simpelthen alt for godt ud sammen til at jeg kunne klippe Brad væk, haha. Angelina’s fine perlebelagte kjole er fra Elie Saab, og det ser så flot ud! 
Maria Menounos skuffer virkelig aldrig – hun har år efter år formået at gøre mig mundlam med hendes kjoler til diverse prisuddelinger, og hun gør det også her. HOLD. NU. OP. Hvor er hendes kjole bare smuk, og hendes hår ser så fint elegant ud. Hendes kjole er fra Johanna Johnson. Maria er helt klart min favorit fra aftens røde løber. Synes hun er noget så fin og elegant at se på!
Den næste kjole er fra Vera Wang og bæres af den søde Emma Watson. Har ikke så meget at sige andet en WOW.
Sidst på listen ligger Calista Flockhart med hendes fine nude/råhvid kjole fra Andrew Gn. Synes denne perlebelagte kjole er så fin og giver Calista en rigtig flot figur!
De værste klædte var virkelig svær at begrænse for hold nu op hvor var der, efter min mening, mange dårlig klædte! Den første jeg har på listen er Anna Kendrick – forstår virkelig ikke den kjole. Hvad sker der for det røde ved taljen?
Margot Robbie scorer virkelig heller ikke mange point for denne figurløse kjole fra Saint Laurent. Der er jo ingen talje?
Her var jeg også nød til at putte et par på, og det blev Pharrell Williams og Helen Lasichanh. Seriøst, er jeg den eneste jeg bare ikke synes shorts hører hjemme på den røde løber? Og så synes jeg måske heller ikke at Helen har valgt det fineste outfit taget i betragtning at hun står på den røde løber til Oscar uddeling.
Den næste på listen er denne blå tingest, ja undskyld mig, men jeg ved virkelig ikke lige hvad Liza Minnelli’s stylist har tænkt sig da hun sendte hende ud på den blå løber. Måske hun kunne ha’ givet hende noget lidt mere flatterende på, bare en lille smule i hvert fald. Det må helt klart være Liza der løber med aftnes værste outfit, i hvert fald efter min smag. Synes godt nok det er et slemt outfit!
Charlize Theron’s kjole var heller ikke lige min favorit. Synes egentlig den er meget fin, men udskæringen oppe ved brystet er altså ikke lige for heldig. Hun får totalt svømmerskuldre fordi toppen deler sig ud til begge sider. Ikke at der er noget galt med svømmerskuldre, de er måske bare ikke nogle man skal bærer til Oscar uddelingen…..
Den sidste jeg har med på listen er Gabourey Sidibe. Jeg aner ikke hvem hun er, men det gør jeg nu. Hun er hende der dukkede op på den røde løber iført en kjole der ligner noget der er løgn. Jeg har sjældent set noget så skrækkeligt som dette. For det første står hun og posere totalt akavet hvilket slet ikke gør noget godt for hendes look. Derudover så gør kjolen virkelig intet godt for hendes former. Jeg ville måske overveje at finde en ny stylist hvis jeg var hende!

Udover disse kjoler (og sæt) jeg har valgt her var jeg også virkelig vild med Camilla Alves' kjole samt Lupita Nyong's kjole (hun løb desuden af med Oscar, sejt!), men jeg var knap så vild med Veerle Baetens' kjole og Elsa Pataky's kjole gør ikke lige frem noget godt for hendes gravide mave... Den gør i det hele taget ikke noget godt for noget.
Så i Oscar uddelingen i nat? Har i nogle favoritter fra den røde løber? Smid gerne en kommentar ;-) - E

// Last night the Oscar award took place in Los Angeles last night. I didn't stay up all night to watch the show but I did see a little bit of the red carpet. And this morning I've been looking all over the internet to find pictures from it. And WOW there are some pretty elegant outfits but I have to say that I got a little surprised over the amount of really (like, really really) bad outfits that were on the red carpet last night.
I have chosen my all time favorites from it and here they are. Sandra Bollock, Kate Hudson, Brad Pitt and Angelina Jolie, Maria Menounos, Emma Watson and Calista Flockhart is all on my HOT list - love all their dresses, they all look so elegant. And Brad Pitt looks soooo good ;-)
Anna Kendrick, Margot Robbie, Pharrel WIlliams and Helen Lasichanh, Liza Minnelli, Charlize Theron and Gabourey Sidibe are all on my NOT list - they look so awfull, can't believe they all wore these outfits, I'm so not a fan!
Did you see the show? And do you have a favorite from the red carpet? Please feel welcome to comment! - E

Ingen kommentarer:

Send en kommentar