onsdag den 31. december 2014

året der er gået

Hej tøser. I dag er det den sidste dag af 2014. Ved ikke med jer, men jeg føler at året er gået sindsyg stærkt. Det har været et år der (desværre) ikke har budt på meget blogging. En ting jeg håber bliver ændret i 2015! Men jeg tænkte at jeg alligevel ville komme op med nogle rare stunder fra 2014 set gennem min instagram:
 Jeg tog billeder af smukke blomster // jeg var til koncert med Christopher sammen med en savnet veninde // jeg nød kaffe fra baresso mens jeg ventede på toget.
Jeg fejrede min atten års fødselsdag med lækker kage, dejlige mennesker og masser af gaver // jeg fik mit kørekort og jeg købte bil // jeg nød solen i Italien og tog på en en-dags tur til Venedig med min veninde.
Jeg fejrede andre veninders fødselsdage, bl.a. Roses med lækker brunch // nød mine veninders selskab inden en af vores ture i byen // var jeg til endnu en Christopher koncert med en savnet veninde.

2014 bød på mange rare stunder, og jeg kunne snakke i evigheder om året. Men stopper her, og ønsker jer alle en fantastisk nytårsaften. Må 2015 blive et mindst ligeså godt år! Kram herfra

2 kommentarer:

  1. Det lyder som om, at 2014 var et rigtig godt år for dig! Rigtig fine og hyggelige stemningsbilleder :-)

    www.sannenoerbjerg.dk

    SvarSlet