mandag den 9. marts 2015

TIDSLØSE SMYKKER


Tilbage i starten af februar, var jeg til ophørsudsalg i en smykkebutik i Sønderborg. Der var latterlig gode tilbud, og jeg har længe været på jagt efter et armbåndsur. Planen var egentlig at finde et lækkert Marc Jacobs eller Michael Kors, men butikken var stort set blevet rippet inden jeg kom, så der var ikke meget at komme efter. Bedst som jeg havde givet op får jeg øje på det flotteste ur jeg længe har set. Må ærligt indrømme at jeg aldrig havde troet at jeg ville falde for sådan et ur, især fordi jeg havde bestemt mig for at det skulle være sølv. Men da jeg så det passede det bare perfekt til mig. Synes det er utrolig tidsløst, særligt fordi ur-skiven er så minimalistisk, uden at være kedelig. Uret er af mærket Meincke, og er designet af ejeren selv. Nuppede det med -60% til 399, hvilket jeg er godt tilfreds med. 

Udover det smukke ur, fik jeg også fingrene i en smuk spinnings ring til blot 60 kroner. Er helt vild med ringens "fyld" som er i titanium. Begge ting er blevet brugt flittigt lige siden. Hav en god aften! 

8 kommentarer:

 1. Er vild med uret! Så fint! :) Og til en skøn pris må man sige

  SvarSlet
 2. Er så vild med uret, og det sidder så godt på dig, er godt nok ikke selv til ure, fordi de bare drejer rundt på min overdrevet tynde håndled, haha! Men til dig ser det godt ud

  Knus, www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah jeg skal også spænde uret helt ind, for at det ikke drejer rundt hele tiden ;) Og tak!

   Slet
 3. Jeg kan rigtig godt lide tidsløse smykker, det passer bare næsten med alt!

  Cathrine
  //tiiner.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis, det er nemlig derfor de er så gode at have :)

   Slet
 4. Hvor er det bare fine smykker :D
  Så yndige!

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet