fredag den 14. marts 2014

Vis flaget den 6. april 2014

Som de af jer de kender mig ved i at jeg har haft kræft tæt inde på livet. Min bedstefar fik for omkring 2½ år siden konstateret kræft og hans kamp om livet stoppede desværre den 1. april sidste år. Selvom jeg var i sorg, og at det "kun" var en uge efter hans død, og en dag efter hans begravelse, var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg ville bruge min dag på Kræftens Bekæmpelse's landindsamling 2013. Det betød for mig utrolig meget og jeg var sikker på min bedstefar ville ha' været meget stolt af min indsats den dag. 
I år har jeg endnu engagn meldt mig til indsamler ved landsindsamlingen den 6. april, og det synes jeg også du burde overveje!

Vi kender idag alle til sygdommen kræft. Måske har du ikke haft den tæt på livet, men fakta er at 1 ud af 3 danskere bliver ramt af kræft mens de to andre bliver pårørende. At have kræft tæt på hver enten du er offer eller pårørende er forløbet trættende, både fysisk og mentalt. Det er en følelsesmæssig rutschebane som aldrig er sjov.
De penge der indsamles til landsindsamlingen tror mange primært går til administration, men det kan jeg fortælle dig at de ikke gør. Over halvdelen af penge går udelukkende til forskning af kræft, 24% går til patientstøtte hvilket også er meget vigtigt. 19% går til oplysning om forebyggelse og kun 6% går til administrationen. Dette er blot endnu en god grund til at samle ind, du samler virkelig ind til forebyggelsen af kræft hvilket kun er positivt ifølge mig.
En hel dag ude og samle ind lyder måske ikke som den fedeste måde at tilbringe en søndag på, men jeg kan love dig for at det gør en forskel og der er mange, mange mennesker der sætter stor pris på din indsats. Og så får du det altså også bare virkelig godt med dig selv efter dagens gode gerning! ;-)

Jeg viser flaget - fordi min bedstefar betød alt for mig, jeg savner ham så utrolig meget. Og jeg håber at vi kan finde en kur mod kraft så inden behøver at gå igennem der jeg og så mange andre mennesker har gennemgået eller gennemgår. Vis flaget den 6. april, tilmed dig som indsamler her eller læs i det hele taget bare om indsamlingen!
Hugs, Emma :-)

4 kommentarer:

 1. Jeg har været indsamler et par gange sammen med min barndomsveninde. Jeg startede vidst omkring de 12 år :)
  Det er den fedeste følelse!
  Kig forbi min blog! Sidsejosefine.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt klart en fed følelse! :)
   - super fin blog du har!

   Slet
 2. Min venindes moster havde kræft og hørte ikke noget fra Kræftens Bekæmpelse, trods hun prøvede at få kontakt til dem.

  En dag var hun ude og handle, og en dame spurgte om hun ikke ville støtte med lidt penge, og hun svarede "nej". Damen sagde så "jamen så håber jeg for dig, at du ikke har kræft", hun kiggede tilbage på damen og sagde, is koldt, "det har jeg allerede".


  Min far hørte heller ikke noget fra dem, og nu har han været død i 6 år. så jeg gider ikke støtte dem.

  -
  trendniq.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Er da ked af de oplevelser du har haft med Kræftens Bekæmpelse! Jeg har heldigvis kun haft positive oplevelser med dem så jeg foresætter med at støtte dem ;)

   Slet