søndag den 23. november 2014

Ting jeg hader og elsker ved efteråret og vinteren

Det er virkelig ikke nogen hemmelighed, at jeg ikke er stor fan af efteråret og vinteren. Jeg er jordens største sommerbarn, og jeg elsker sommeren. Selvom jeg kan komme på en million ting jeg hader ved efteråret og vinteren, bliver jeg jo også nød til at være lidt positiv. Og for at være helt ærlig, så er der altså også ting jeg faktisk elsker ved efteråret og vinteren. Hermed kommer 10 ting jeg hader og elsker ved efteråret og vinteren.

Ti ting jeg hader ved efteråret og vinteren:
1. Det er mørkt 2/3 af dagen. 2. Det er koldt hele tiden. 3. Der er julepynt over alt, allerede fra slut september af. 4. Ens hud og læber tørrer hurtigere ud. 5. Man kan ikke ligge i solen og blive brun. 
6. Sne. 7. At min bil har svært ved at starte. 8. Mine øjne løber i vand så snart jeg træder ud for en dør. 9. Træer uden blad. Så grimt! 10. Alt er bare gråt og trist.

Ti ting jeg elsker ved efteråret og vinteren:
1. Ferier - efterårsferie, juleferie og vinterferie. 2. Man kan tillade sig at bruge hele dagen indenfor under dynen. 3. Vejret er perfekt til at drikke varme drikke. 4. Man kan rende rundt med vanter på. 5. Bladene får flotte farver. 6. Stearinlys er perfekt til denne tid. 7. Det er en god grund til at shoppe. Og der er januar-udsalg og black friday, yay! 8. Moden - lag på lag trenden, rullekraver osv. 9. Smukke julelys i byen. 10. Julefrokoster, jule- og nytårsaften. 

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker efterår, men vinteren er altid liiiidt for kold efter min smag.

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes også vinteren er en lille smule for kold!

   Slet
 2. http://overtherainbow-julie.blogspot.dk/

  Hey har du måske lyst til at følges? Jeg kunne følge dig på Bloglovin', så kunne du følge mig på Facebook? :) <3

  SvarSlet