fredag den 2. oktober 2015

OM AT FÅ BEDRE NÆTTER


Godmorgen, godmorgen, godmorgen. Jeg håber i har sovet godt! Selvom de fleste er ved at være ude af sengen, vil jeg alligevel lige snakke lidt mere om det der med at sove. For er der noget de fleste holder af så er det at sove. For at få en god nattesøvn mener jeg at der er 2 vigtige forhold der skal overholdes.

  1. En god kvalitets madras. Det kan helt klart være en fordel at investere i en kvalitetsmadras, selvom sådan en godt kan være langt fra SU venlig. Hvis dette bliver aktuelt, vil jeg klart anbefale at kigge forbi Bedre Nætter. Her finder du et stort udvalg af lækre kvalitets skummadrasser, som jeg klart ville vælge. En skummadras følger ens kropskontur, hvilket er en ting jeg nyder ved en madras. Udover skummadrasser tilbyder Bedre Nætter også andre madras typer, senge, dyner og meget andet. 
  2. Hav styr på dine omgivelser. Her mener jeg at det er vigtigt at der er opryddet omkring en, da rod kan virke forstyrrende for ens søvn. Samtidig spiller farverne i omgivelserne også en rolle. Det er ingen hemmelighed at jeg er vild med hvide elementer i min indretning. Dette skyldes dog ikke kun at jeg finder det fint, men også at jeg føler en positiv påvirkning på min søvn. Jeg føler at jeg sover bedre når jeg er omgivet af lyse, rolige og kølige farver, fremfor varme og stærke farver. Jeg kunne i hvert fald sagtens finde på at indrette mit værelse i stil med overstående billeder. Jeg elsker når man blander lyse farver!
Hvad gør i for at gå en god søvn? Hav en skøn dag :)1 kommentar:

  1. Jeg vil nu også anbefale senge fra Unoliving http://unoliving.com/sovevaerelse/senge, hvis man gerne vil finde kvalitetssenge, og som samtidig er til SU venlige penge :-)

    SvarSlet